Skip to main content

Cultureel Platform Lingewaard

Cultureel Platform Lingewaard (CPL) is een onafhankelijke organisatie met lokale vertegenwoordigers uit alle culturele disciplines en houdt zich bezig met het stimuleren van kunst en cultuur (participatie) in de gemeente Lingewaard. Dit doen zij door verbindingen te leggen tussen alle culturele aanbieders, voor zowel het educatief aanbod als daarbuiten.

Het Cultureel Platform voorziet in een mooie website, cultuurinlingewaard.nl , waarop alle culturele aanbieders uit de gemeente zichzelf kunnen profileren, de agenda kunnen vullen en hun vraag/aanbod kunnen weergeven.


Ook is er het Lingewaardse sportplatform www.lingewaardinbeweging.nl. Hier vind je alles op het gebied van sport en bewegen. Denk hierbij aan sportevenementen, sportnieuws en uitgelichte sportmomenten. 

We hebben zoveel mogelijk Cultuuraanbieders uit heel Lingewaard verzameld in onderstaande kaart. Verenigingen, Culturele Centra, ateliers en stichtingen, allen met een prachtig aanbod of fijne mogelijkheden. Kijk vooral eens lekker rond!

Ook op de kaart gezet worden door Clink!? Stuur even een mail naar ingeborg@clink.nl en we gaan het oppakken.